Mobirise
amp templates

El se hiszed mekkora öröm számunkra hogy benéztél!

Most megkapsz minket ajándékba
Ingyenesen hozzájuthatsz az összes valaha megjelent albumunkhoz

"Amíg ezeken a pozitív hangulatú dalokon munkálkodtunk a válogatásalbumra és hallgattuk vissza őket újra és újra, én is sokkal jobb hangulatba kerültem, mert jó dolgokról (témákról) elmélkedtem.
Ennyin múlik a lelkiállapotunk."

"Középiskolás voltam amikor a zenekar indult, gyakorlatilag az összes iskolai füzetem teli volt színpadképekkel, dallistákkal, borítótervekkel. Dalaink az új lemezen most érték el azt a kidolgozottságot, amit mindig is hallani szerettem volna."

Az ígéret meséi
10 év Defi-Brill

Az előző oldalon a lentebb található riportfilmből láthattál részleteket, amit most megtudsz nézni teljes hosszában (9 és fél perc), a zene pedig amit hallottál Az ígéret meséi c. albumunkról van, amit pedig a riportfilm alatt találsz, még szintén ezen az oldalon. 

"Mindenféle sallangtól mentes riportfilm, kifejezetten érdekes összeállítás a zenekar 10 évéről. "

"Egy válogatás korábbi lemezeinkről, de ez nem csak egy lejátszási lista, hanem minden egyes dal újra lett gondolva, újra lett rögzítve, hogy egy még élvezhetőbb formában juthasson el Hozzád."


A zenekarnak van egy oldala a YouTubeon. Ha van kedved kövesd be. Nem igazán posztolunk, de ha mégis akkor talán elér hozzád is egy-egy új dal, koncertinfó vagy bármi.

-Üdv

Zoli, Balázs

Defi-Brill Zenekar Kőszeg
email: info kukac defibrill pont hu